Nieuw bij Leef!

 

Inloop meditatie

Heb je de 5-delige meditatiecursus gevolgd en wil je verder met de beoefening van meditatie? Of mediteer je al langer en heb je de behoefte in een groep te mediteren? Iedere woensdagavond organiseert Leef! een inloopmeditatie.

Deze meditatiesessies bestaan uit stilte meditaties (waarin je je eigen meditatietechniek kunt toepassen) en twee keer per maand zal er een korte of langere geleide meditatie worden gegeven.

Praktische informatie:

Locatie: Leef!, Rijndijk 28 te Millingen aan de Rijn

Begeleiding: Maaike Kool

  • Inloopmeditatie elke woensdagavond m.u.v. de schoolvakanties en tijdens de meditatiecursus. Aanvang 19.30 uur tot 20.15 uur.
  • Kosten €5,- per keer. Vanaf september is er ook de mogelijkheid tot aanschaf van een 10- strippenkaart. Kosten €35,- Aanmelden is niet nodig, maar mag wel.
  • Er zal weer een meditatiecursus plaatsvinden in het najaar.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@maaikegeeftyoga.nl of te bellen 0612113384.

Er zijn enkele meditatiekussentjes aanwezig, indien je in bezit bent van een meditatiekussen breng deze dan mee.

Meditatiecursus

Met enige regelmaat organiseren we een meditatiecursus bij Leef! Deze meditatiecursus biedt een uitstekende mogelijkheid om op een laagdrempelige manier, in een kleine groep, kennis te maken met meditatie. Wat is mediteren? Welke technieken bestaan er? Wat doet meditatie met je? In elk van de lessen wordt onder begeleiding een specifieke techniek uitgelegd en vervolgens geoefend.
Kosten bedragen 37,50 voor de gehele cursus. Cursisten van Maaike geeft yoga ontvangen 5 euro korting en betalen 32,50.
Voor meer informatie kijk op www.maaikegeeftyoga.nl of stuur een e-mail naar info@maaikegeeftyoga.nl

Cursus (be)Leef! de Overgang!

Binnenkort organiseert Leef! onder leiding van Marjolein Heijmen (coach) een cursus ‘(be) Leef! de overgang. In deze cursus van 4 avonden kijken we samen vooral naar hoe je op een positieve wijze met deze periode in je leven om kunt gaan. De cursus is zowel informatief als interactief. Zo krijg je uitleg over de ‘ins en outs’ met betrekking tot de invloed van de overgang op mentaal-, emotioneel-, lichamelijk en seksueel gebied, maar ook zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en tips.

In de overgang zijn juist erkenning en begrip zo nodig! Alle veranderingen leiden tot nieuwe positieve kansen, waardoor je weer die krachtige vrouw kunt zijn die je oorspronkelijk bent! Dus wil jij meer weten omdat je in de overgang zit? Of wil je je alvast voorbereiden op deze periode in je leven? Wil je op een meer positieve manier met je klachten omgaan? Of wil je gewoon meer stil staan bij jezelf in deze periode, dan is deze cursus wat voor jou!

Minimaal aantal deelnemers is 5, maximaal aantal deelnemers is 8. De introductieprijs is 55 euro.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar marjolein@leefaanhetwater.nl of te bellen met 06-20055086.

Graag tot ziens bij Leef!
Marjolein Heijmen

Internationale yogadag

Naast de langste dag is 21 juni ook Internationale yoga dag. Traditioneel wordt op deze dag wereldwijd door yogi’s de zonnegroet beoefend. Samen met Maaike van Maaike geeft yoga hebben we met 12 personen in de Millingerwaard om 19.30 uur de zonnegroet gedaan. Dit was superfijn! We hadden mooi weer (één klein buitje, maar dat leverde een prachtige regenboog op!). Volgend jaar hopen we jou ook te mogen begroeten.

foto van Maaike Maaike Geeft Yoga.

foto van Maaike Maaike Geeft Yoga.

 

Start met typen en druk op enter om te zoeken